Hoe Taakgroepen bekijken?

Zodra u met succes bent ingelogd, navigeert u naar de linker navigatiebalk.

Klik in de hier weergegeven lijst van modules op Taakgroepen. Zo komt u in het scherm Taakgroepen.

Hier worden alle taakgroepen opgesomd. Informatie voor elke taakgroep wordt getabelleerd via een aantal kolommen waaronder Waar (kamernummer), Wat (taaknaam), Wie (gebruikersgroep aan wie de taak is toegewezen), Voor (wie van de gebruikersgroep moet de taak uitvoeren), Wanneer (datum en tijd voor de taak), Prioriteit, en Voortgang.

Bovendien kunt u ook naar een specifieke taakgroep zoeken met de zoekbalken Wie (gebruikersgroep aan wie de taak is toegewezen), Wat (taaknaam) en Waar (kamernummer) boven in het raster.

Als u op een rij van een taakgroep klikt, wordt bovendien het paneel voor taakdetails aan de rechterkant van het scherm geopend. Met behulp van dit paneel kunt u:

1. De status van de taak wijzigen
  2. De geselecteerde taak annuleren
  3. De taak opeisen/verwerpen
  4. De geselecteerde taak dupliceren
  5. Taakconfiguratie bewerken
  6. Berichten over de taak bekijken
  7. Taakgeschiedenis bekijken
  8. De taak opnieuw toewijzen

Verder kunt u met de knop Taken maken in de rechterbovenhoek een nieuwe taak maken op dezelfde manier als we zagen in het artikel Hoe maak ik een taak?