Hoe krijg ik toegang tot de instellingen van kamercatalogi?

Nadat u met succes bent ingelogd, klikt u in het menu links van de navigatiebalk op Instellingen.

Klik op Kamercatalogi in de weergegeven modules. Hierdoor ga je naar het scherm Room Catalogs.

Hier worden alle bestaande kamercatalogi weergegeven.

Je kunt naar een specifieke catalogus zoeken met het veld Items filteren.

Als je op een catalogus klikt, wordt de geselecteerde catalogus geopend op het scherm zodat je er afbeeldingen aan kunt toewijzen of uploaden.