Hoe krijg ik toegang tot de instellingen voor rolbeheer?

Na succesvolle aanmelding navigeert u naar de linker navigatiebalk.

Klik in het menu uiterst links op Instellingen. Hierdoor verschijnt een lijst met modules.

Klik hier op Rolbeheer. Dit brengt je naar het scherm Gebruikersrollen.

Hier worden alle bestaande gebruikersrollen getabelleerd via verschillende kolommen, waaronder Naam, Gedefinieerd door en Hoteltoegang.

Je kunt een specifieke gebruikersrol zoeken door deze in te voeren in het veld Zoeken op naam.

Als je op een gebruikersrol klikt, wordt het paneel Gebruikersrol bewerken aan de rechterkant van het scherm geopend.