Hoe e-mailabonnementen voor ervaringen inschakelen?

Na succesvolle aanmelding gaat u naar de linker navigatiebalk en selecteert u Dashboards.

Klik in de onthulde lijst met opties op E-mail abonnementen. Dit brengt u naar het scherm Rapportage e-mail abonnementen.

Om een nieuw abonnement aan te maken, klikt u op de knop + Nieuw abonnement.

Kies uit de onthulde velden de ervaringen die u via e-mails wilt melden met behulp van de dropdown bovenaan.

Selecteer de frequentie waarmee het rapport wordt gemaild met behulp van het keuzemenu Frequentie.

Selecteer het tijdstip waarop u het rapport per e-mail wilt ontvangen met de tijdkiezer naast het keuzemenu Frequentie.

Gebruik de tijdselectoren aan het einde van de rij om een tijdsbereik te definiëren waarbinnen de ervaringen moeten worden gemaild.

Zodra de vereiste selecties zijn gemaakt, klikt u op de knop Opslaan.

Als een abonnement is aangemaakt, is de volgende stap om er abonnees aan toe te voegen. Klik daarvoor op de knop +Selecteer abonnees.

Dit opent het venster Abonnees voor [geselecteerde ervaring]. Hier worden alle gebruikers, gebruikersgroepen en reserveringen weergegeven waaruit u kunt kiezen. U kunt de gewenste selecties maken door de respectieve selectievakjes aan te vinken.

Gebruik het veld Abonnees filteren om een specifieke abonnee te zoeken.

Als u een aangepaste e-mail wilt invoeren, gebruik dan het veld Aangepaste e-mailabonnees.

Zodra de selecties zijn gemaakt, klikt u op de knop Wijzigingen opslaan.

Om een abonnement te bewerken, klikt u op de knop Bewerken.

Als u op de knop .pdf klikt, wordt de inhoud van het abonnement gedownload in een PDF-bestand.

Om de inhoud in een Word-bestand te downloaden, klikt u op het .docx-pictogram.

Als u op het pictogram aan het einde klikt, ziet u een aantal opties, waaronder Nu .docx verzenden naar abonnees en Nu .pdf verzenden naar abonnees.