Een nieuwe gebruiker maken

Om een nieuwe gebruiker aan te maken kunt u gaan naar Instellingen/Gebruikers of zodra u bent ingelogd klikt u hier Gebruikersbeheer

U moet minstens een groep hebben om een gebruiker te kunnen toevoegen.
Selecteer de groep waarin u de gebruiker wilt toevoegen (u kunt dit later wijzigen) en klik op +Gebruiker toevoegen aan...

De minimale gegevens zijn :

• Voornaam
  • Achternaam
  • Rol : Bediende voor Schoonmakers, Onderhoud voor Onderhoud, Inspecteur voor Huishoudsters/Supervisors
  • Gebruikersnaam: de gebruikersnaam moet uniek zijn
  • Taal
  • Wachtwoord
  • Toegang hotel

Kies toegankelijke hotels

Aangezien hopr een multi property oplossing is moet u de hotels selecteren waartoe het behoort:

Maak een avatar aan:*

Belangrijke tip
U moet de gebruiker opslaan nadat u de afbeelding/tekst van uw avatar hebt bijgewerkt. ot
Avatars zijn nuttig bij het inloggen op mobiele apps, omdat gebruikers kunnen inloggen door gewoon op hun avatar te klikken.

Je hebt 2 opties:

Een tekst avatar maken

Maak een afbeelding avatar: klik op het pictogram afbeelding om een afbeelding te selecteren

Volgend artikel

Activa