Hoe kleurinstellingen wijzigen?

Met de kleurinstellingen kun je de kleurcode voor elke kamerstatus instellen. Zoals we in het overzicht Kamers zagen, wordt elke status van de kamer (schoon, vuil, geïnspecteerd) weergegeven met een andere kleur om identificatie te vergemakkelijken.

Na succesvolle aanmelding navigeert u naar de linker navigatiebalk.

Klik in het menu uiterst links op Instellingen. Hierdoor verschijnt een lijst met modules.

Selecteer Kleurinstellingen. Hiermee ga je naar het scherm Kleurbeheer.

Hier wordt elke kleur weergegeven samen met de kamerstatusnaam die deze vertegenwoordigt. Je kunt deze naar wens wijzigen door op het veld met de kleurcode te klikken.

Zodra de selecties zijn gemaakt, klik je op de knop Statuskleuren opslaan.