Hoe krijg ik toegang tot de sectie Gevonden voorwerpen?

Nadat u met succes bent ingelogd, navigeert u naar de linker navigatiebalk.

Klik in de lijst met beschikbare opties op Gevonden voorwerpen. Zo komt u in het scherm Gevonden items.

Hier worden alle gevonden items voor het geselecteerde hotel getabelleerd via verschillende kolommen, waaronder Gevonden op, Foto, Beschrijving, Gevonden plaats, Klantnaam, Categorie, Gevonden door, Referentie, Opslagplaats, Gevonden status, Gastenstatus, Leveringsstatus en Overige status.

Selecteer het hotel waarvoor u de gevonden items wilt bekijken met behulp van de hotel dropdown bovenaan het scherm.

Net als in het zoekraster kunt u de resultaten in het zoekraster filteren met behulp van het veld Filter items en de selectoren Startdatum en Einddatum om een datumbereik te definiëren.

Om de inhoud van dit rooster in een excel-bestand te downloaden, klikt u op het download-pictogram naast de dropdown van het hotel.

Als u op een itemnaam klikt, opent het paneel Bewerk gevonden item aan de rechterkant van het scherm, waar u de opgenomen details voor het geselecteerde item kunt bewerken.