Hoe krijg ik toegang tot Asset Sets?

Nadat u met succes bent ingelogd, navigeert u naar de navigatiebalk uiterst links.

Klik op Instellingen. Hierdoor worden alle modules weergegeven die in deze sectie zijn gegroepeerd.

Selecteer in deze modules Activasets. Zo ga je naar het scherm Asset Sets.

Je kunt naar een specifieke activaset zoeken met het veld Zoeken op naam.

Bovendien kunnen de records in oplopende of aflopende volgorde worden gesorteerd met de dropdown naast het veld Zoeken op naam.

Als je op de naam van een activaset klikt, verschijnt het paneel Activaset bewerken aan de rechterkant van het scherm, zodat je eventuele wijzigingen kunt aanbrengen.