Hoe krijg ik toegang tot de ervaringssectie?

De sectie ervaringen omvat alle ervaringen en bijbehorende feedback die gasten achterlieten na hun verblijf in een hotelkamer.

Navigeer naar de linker navigatiebalk om de lijst te bekijken.

Klik in de lijst met opties op Ervaringen.

Informatie over elke ervaring wordt getabelleerd via verschillende kolommen, waaronder Open Datum, Locatie, Foto, Gastennaam, VIP, Uitchecken, Categorie, In afwachting, Actie, Opgelost en Acties.

Selecteer het hotel waarvoor u gastervaringen wilt bekijken met behulp van de hotel dropdown bovenaan het scherm.

Om de ervaringen in bulk uit een excel-bestand te importeren, klikt u op het import-pictogram naast de hotel dropdown.

Om de inhoud van dit rooster in een excel-bestand te downloaden, klikt u op het download-pictogram naast het import-pictogram.

Bovendien kunt u de resultaten filteren met de vervolgkeuzelijsten Filter-items, Begindatum, Einddatum en Nieuwste eerst boven aan het raster om specifieke records te verkrijgen.

Als u op een ervaringsrecord klikt, wordt aan de rechterkant het paneel Bewerk ervaring geopend, waarin u alle details van de geselecteerde ervaring kunt bewerken.