Hoe ontvang ik een goed in een magazijn?

HOPR > Linker navigatiebalk > Instellingen > Activa

Volg de bovenstaande workflow om in het scherm Activa terecht te komen.

Klik op de naam van het bedrijfsmiddel dat je wilt ontvangen. Hierdoor ga je naar het detailscherm van het geselecteerde asset.

Klik op het tabblad Beschikbaarheid op de knop Ontvang een item in een magazijn. Het venster voor het ontvangen van een goed wordt geopend.

Het geselecteerde bedrijfsmiddel wordt automatisch ingevuld in het veld Activa en dit veld is alleen-lezen.

Op dezelfde manier wordt het bijbehorende magazijn automatisch ingevuld in de vervolgkeuzelijst Ontvangen naar magazijn. Dit is ook alleen-lezen.

Voer de ontvangen hoeveelheid van het geselecteerde actief in met behulp van het veld Ontvangen hoeveelheid.

Eventuele aanvullende instructies kunnen worden vastgelegd in het veld Notities.

Klik op de knop Ontvangst bevestigen zodra de vereiste gegevens zijn geregistreerd.