Wat omvat de sectie Taken?

De module Taken omvat alle bestaande taken die zijn gecreëerd om de hele cyclus van het beheer van reserveringen en hotelkamers te stroomlijnen.

Voor het gebruiksgemak zijn alle taken onderverdeeld in drie categorieën: Mijn taken, Beheerder en Alle taken.

Mijn Taken omvat alle taken die zijn toegewezen aan en aangemaakt door de ingelogde gebruiker.

De taken in elke categorie worden verder onderverdeeld in Prioritaire taken, Taken van vandaag, Terugkerende taken en Voltooide en geverifieerde taken.

Voor elk wordt een telling weergegeven om gemakkelijker te kunnen zien hoeveel taken er in elke status zijn.

Als u de aan u toegewezen taken niet wilt zien, verwijdert u het vinkje bij Mijn taken.

Als u de door u gemaakte taken wilt uitsluiten, verwijdert u het vinkje bij Door mij gemaakt.

Als u de taakkalender wilt bekijken, klikt u op de knop Kalender weergeven.

Om beheerderstaken te bekijken, klikt u op het tabblad Beheer in de bovenste balk.

Hier worden alle taken opgesomd die door een admin-gebruiker zijn aangemaakt.

Evenzo geeft het klikken op het tabblad Alle taken in de bovenste balk alle taken weer die op het portaal bestaan.