Opera HTNG

Opera HTNG voor kamercontrole

Wat we nodig hebben van Oracle

1. Mits de ResortId
  2. De Opera Login/pwd account verstrekt

Mits de datacenter urls:

1. PmsUrl van deze vorm "https://rp15-prod2-ssd-osb.oracleindustry.com/OPERAOSB/OPERA_HTNG2008B/HTNG2008BService"
  2. PmsUrlExt="https://rp15-prod2-ssd-osb.oracleindustry.com/OPERAOSB/OPERA_HTNG_Ext2008B/HTNGExt2008BService"

@Oracle : Zorg ervoor dat we vanaf onze servers (whitelisted hieronder) die 2 URL's kunnen pingen. Thx

Wat Oracle consultant van ons nodig heeft

Datacenter installeren

Dit is de URL van de verkoper die je moet opgeven in dit formaat : (de xxx wordt gegeven tijdens de installatie)

U MOET voor leverancier User/Pwd gebruiken:

• Gebruiker: HTNG
  • Pwd : HTNG

Plaatselijke installatie

Als het lokaal is, verander dan de opera-htng.roomchecking.com in xxx.xxx.xxx.xxx.

Whitelist

Gelieve deze IP's te autoriseren op uw firewall:

1. 51.195.234.87
  2. 54.38.248.102
  3. 51.91.75.235

Adres

"urn:ROOMCHK_NG"

Ik moest de TLS 1.2 ondersteuning toevoegen aan Microsoft .NET Framework op de HTNG server.

!!!!!!!!!!!!!!! De gebruiker moet WS ACESS rechten hebben:

SSDA10_OPERA_Cloud_-_Maken_van_interfaces_dienst_accounts_-_How_to_Guide (1)

Uw contactpersoon:

Jonathan Weizman

jweizman@roomchecking.com

Volgend artikel

Opera Fias