Hoe krijg ik toegang tot taakagenda's?

Na succesvolle aanmelding navigeert u naar de linker navigatiebalk.

Klik in de lijst met opties op Taakagenda's.

Hier wordt een kalenderweergave getoond voor alle in het systeem aangemaakte taken. De kalender is gekoppeld aan elke gebruiker aan wie de taak is toegewezen.

U kunt het hotel selecteren waarvoor u de taakkalender wilt bekijken met behulp van de hotel dropdown bovenaan het scherm.

Het datumbereik waarvoor de taakkalender wordt weergegeven, staat in de rechterbovenhoek van het scherm. U kunt naar de kalender van de volgende week springen door te klikken op de knop Volgende week, terwijl u door te klikken op Vorige week naar de taakkalender van de vorige week gaat.

Door te klikken op een blok op de kalender verschijnen de taken voor de geselecteerde datum die zijn toegewezen aan de gebruiker van de geselecteerde rij. U kunt in dit paneel alle soorten taken zien die zijn toegewezen aan de specifieke gebruiker.

Bovendien worden de geselecteerde gebruikersgroepen ook weergegeven met een teller linksboven in de agenda. U kunt gebruikersgroepen in deze dropdown selecteren/deselecteren door de respectieve checkbox(en) te markeren/deselecteren.