Hoe inloggen bij HOPR?

Gebruik de https://hopr.roomchecking.com/authentication/login?returnUrl=%2Fdashboards%2Frooms-view URL om op de inlogpagina te komen.

Hier voert u in het veld Naam hotelgroep de naam van uw hotelgroep in.

Vul uw geregistreerde gebruikersnaam in het veld Gebruikersnaam in.

Gebruik het veld Wachtwoord om het wachtwoord in te voeren dat bij uw geregistreerde gebruikersnaam hoort.

Zodra de velden zijn ingevuld, klikt u op de knop Aanmelden . Hiermee meldt u zich aan bij de HOPR-toepassing.

Volgend artikel

IP witte lijst