Hoe kan ik activa-acties toevoegen?

HOPR > Linker navigatiebalk > Instellingen > Activa > Activa selecteren

Volg de bovenstaande workflow om in het detailscherm van het bedrijfsmiddel terecht te komen.

Selecteer Acties op de tabbladen onderaan. Hiermee worden alle acties weergegeven die zijn gekoppeld aan het geselecteerde onderdeel.

Om een actie toe te voegen, klik je op de knop +Een actie toevoegen. Hierdoor wordt een nieuwe rij gemaakt in het raster Acties.

Selecteer de gewenste actie in de vervolgkeuzelijst Beschikbare acties.

Kies met de bijbehorende knoppen of het een getimede of een snelle actie is.

Kies de standaardprioriteit voor de actie met de vervolgkeuzelijst Standaardprioriteit.

Selecteer de toewijzing voor de actie met behulp van de vervolgkeuzelijst Toegewezen aan standaard.

Selecteer de vaardigheid voor de actie met de vervolgkeuzelijst Toegewezen aan vaardigheid.

Gebruik het veld Credits om de credits voor de actie in te voeren.

Voer de prijs voor de toegevoegde actie in met het veld Prijs.

Zodra de vereiste informatie is ingevuld, klikt u op de knop Acties opslaan.