Hoe kan ik verloren voorwerpen bekijken?

Zodra u met succes bent ingelogd, navigeert u naar de linker navigatiebalk.

Klik in de lijst met beschikbare modules op Verloren voorwerpen. Zo komt u op het scherm Verloren voorwerpen, waar alle verloren voorwerpen voor het geselecteerde hotel worden weergegeven in verschillende kolommen, waaronder Verloren op, Foto, Beschrijving, Notities, Plaats verloren, Klantnaam en Gevonden status.

Net als bij de andere modules kunt u het hotel selecteren waarvoor u de verloren voorwerpen wilt bekijken via de dropdown van het hotel bovenaan het scherm.

Om de inhoud van dit rooster in een excel-bestand te downloaden, klikt u op het download-icoontje naast de dropdown van het hotel.

Daarnaast kun je ook zoeken naar een specifiek verloren voorwerp met behulp van een aantal filters boven in het raster. Je kunt dat doen door de naam van het verloren voorwerp in te typen in het veld Filter items, of door de filters Startdatum en Einddatum te gebruiken om te zoeken naar een record in een bepaald datumbereik.