Hoe maak je een gebruikersgroep aan?

HOPR > Linker navigatiebalk > Instellingen > Gebruikers

Volg de bovenstaande workflow om in het scherm Gebruikersbeheer terecht te komen.

Klik op de knop +Een nieuwe gebruikersgroep toevoegen.

Als gevolg hiervan wordt er een sectie onthuld onder de sectie Niet-gegroepeerde gebruikers.

Voer hier de naam van de groep in het veld Naam in.

Kies de vaardigheden die je aan deze groep wilt koppelen met behulp van de vervolgkeuzelijst Selecteer groepsvaardigheden.

Zodra de selecties zijn gemaakt, klikt u op de knop Opslaan.

Als de groep is aangemaakt, klikt u op de knop +Add user to [group name] om gebruikers toe te voegen aan de aangemaakte groep.