Hoe voeg je een verdieping toe aan een gebouw?

HOPR > Linker navigatiebalk > Instellingen > Kamers

Volg de bovenstaande workflow om in het kamermanagementscherm terecht te komen.

Navigeer naar het einde van het gebouwdeel waarvoor u een verdieping wilt toevoegen.

Klik aan het einde op de knop +Vloer toevoegen aan [gebouwnaam]. Hierdoor verschijnt de sectie Nieuwe verdieping maken.

Voer hier het verdiepingsnummer in het veld Nummer in.

Gebruik het veld Naam om de naam te noteren van de verdieping die u toevoegt.