Hoe voeg je een gebouw toe?

HOPR > Linker navigatiebalk > Instellingen > Kamers

Volg de bovenvermelde workflow om in het kamermanagementscherm terecht te komen.

Klik op de knop + Een gebouw toevoegen. Hierdoor verschijnt de sectie Nieuw gebouw maken.

Kies het gebouwtype uit de keuzerondjes bovenaan dit gedeelte. Standaard is het gebouwtype ingesteld op Hotel/Hostel.

Gebruik het veld Naam om de naam van het gebouw in te voeren.

Voer de naam van het gebied in het veld Gebied in.

Gebruik het veld Adres om het adres van het gebouw vast te leggen.

Voer de locatiecoördinaten in met behulp van de velden Breedtegraad en Lengtegraad.

Zodra de vereiste informatie is ingevuld, klikt u op de knop Opslaan.