Hoe maak je een kamercatalogus?

HOPR > Linker navigatiebalk > Instellingen > Kamercatalogi

Volg de bovenstaande workflow om terecht te komen op het scherm Room Catalogs.

Klik op de knop +Nieuwe catalogus maken in de rechterbovenhoek van het scherm. Hierdoor verschijnt het gedeelte Een nieuwe catalogus maken.

Voer hier de naam van de catalogus in het veld Catalogusnaam in.

Klik op de knop Catalogus maken.

Hierdoor wordt de catalogus aangemaakt en weergegeven in het scherm Room catalogs. Je kunt op de catalogus klikken om afbeeldingen te uploaden.