Hoe Prioriteit voor schoonmaken voor een kamer inschakelen?

Navigeer in het kameroverzicht naar de kamerlijst van de kamer die u met voorrang wilt schoonmaken.

Klik voor de specifieke kamer op het sterpictogram. Hierdoor wordt de schoonmaakprioriteit voor de geselecteerde kamer ingeschakeld en wordt een melding weergegeven met de tekst "Schoonmaakprioriteit bijgewerkt" Als u er nogmaals op klikt, wordt de schoonmaakprioriteit voor die kamer uitgeschakeld.

Je kunt de reinigingsprioriteit ook instellen via de pagina Reinigingsplanner.

Selecteer een of meerdere kamers en klik op de knop Prioriteit