Hoe krijg ik toegang tot minibalksjablonen?

Na succesvolle aanmelding navigeert u naar de linker navigatiebalk.

Klik in het menu uiterst links op Instellingen. Hierdoor verschijnt een lijst met modules.

Selecteer Minibarsjablonen in de lijst met modules. Zo ga je naar het scherm Minibarsjablonen.

Je kunt een minibarsjabloon zoeken met het veld Zoeken op naam.

De resultaten kunnen oplopend of aflopend worden gesorteerd met de vervolgkeuzelijst naast het veld Zoeken op naam.

Als je op de naam van een sjabloon klikt, wordt het paneel Bewerk minibarsjabloon aan de rechterkant van het scherm geopend, zodat je wijzigingen kunt aanbrengen.