Hoe kan ik notities bekijken die aan een kamer zijn gekoppeld?

Nadat u in het kameroverzicht bent beland, gaat u met de muis over het dagboekpictogram van de kamer waarvan u de bijbehorende notities wilt bekijken. Er verschijnt dan een tooltip waarin de bijbehorende notitie(s) worden weergegeven.

Door op dit pictogram te klikken wordt de catalogus van de geselecteerde kamer geopend in een paneel aan de rechterkant van het scherm. Catalogi kunnen worden aangemaakt vanuit de instellingen voor Ruimtecatalogi. Om te weten hoe dat moet, ga naar het artikel Hoe maak ik een kamercatalogus aan?

Om het wijzigingslogboek voor de geselecteerde kamer te bekijken, klik je op het tabblad Geschiedenis bovenaan dit paneel.

Daardoor worden alle wijzigingen die in de geselecteerde kamer zijn aangebracht, weergegeven.