Hoe maak je een ervaringscategorie?

HOPR > Linker navigatiebalk > Instellingen > Ervaringscategorieën

Volg de bovenstaande workflow om in het scherm Ervaringscategorieën terecht te komen.

Klik op de knop +Een categorie maken in de rechterbovenhoek van het scherm. Hierdoor wordt het paneel Een nieuwe ervaringscategorie maken aan de rechterkant geopend.

Kies de hoofdcategorie met behulp van de vervolgkeuzelijst Hoofdcategorie.

Voer de naam van de categorie in het veld Naam in.