Hoe maak je een gebruikersrol aan?

HOPR > Linker navigatiebalk > Instellingen > Rolbeheer

Volg de bovenstaande workflow om in het scherm Gebruikersrollen terecht te komen.

Klik op de knop +Een rol maken in de rechterbovenhoek van het scherm.

Als gevolg hiervan wordt het paneel Een nieuwe gebruikersrol maken geopend aan de rechterkant van het scherm.

Gebruik hier het veld Naam om de naam in te voeren van de rol die je aanmaakt.

Kies het hotel waartoe je deze rol toegang wilt geven met behulp van de vervolgkeuzelijst Hoteltoegang.

Schakel de selectievakjes onder de kopjes Instellingen machtigingen en Beheer machtigingen in om de vereiste machtigingen toe te staan.

Zodra de vereiste selecties zijn gemaakt, klikt u op de knop Opslaan.