Hoe verstuur ik instructies voor een kamer?

Wanneer u in het kameroverzicht komt, klikt u op het pictogram van de berichtenbox voor de kamer waarnaar u instructies wilt sturen.

Daardoor opent het paneel Instructies verzenden aan de rechterkant van het scherm. In dit paneel kunt u de instructies configureren die u wilt verzenden.

Standaard is Kamer geselecteerd om aan te geven dat de instructies naar de kamer worden gestuurd. Als u instructies over de reservering wilt verzenden, klikt u op het keuzerondje Reservering.

Voer de instructies in het tekstvak "Schrijf de instructies hier" in.

De geselecteerde kamer wordt weergegeven in het veld Bestemmingen zoeken en selecteren. Als u echter instructies naar meerdere kamers wilt sturen, kunt u het kamernummer invoeren en selecteren in het veld Bestemmingen selecteren.

Als u overdag instructies wilt versturen, vinkt u het vakje Dag aan. Standaard is het al aangevinkt.

Als u wilt dat de instructies 's nachts worden verzonden, vinkt u het vakje Nacht aan.

Standaard zijn de instructies gepland voor een specifieke datum. Daarom is het keuzerondje Specifieke data geselecteerd.

Bij deze optie kiest u de datum in de datumkiezer onder het keuzerondje Specifieke data.

Als u een andere datum wilt toevoegen, klikt u op de knop +Een andere datum toevoegen.

Daardoor verschijnt een andere datumkiezer waarmee u de datum kunt kiezen.

Als u instructies recursief wilt verzenden, klikt u op het keuzerondje Interval. Hierdoor verschijnen de velden Van datum, Tot datum en Elke X aantal dagen.

Kies de begindatum in de datumselector "Vanaf datum".

Selecteer de datum tot wanneer u de instructies wilt verzenden met behulp van de "To Date" datumkiezer.

Voer het aantal dagen in waarna de instructies opnieuw worden verzonden met behulp van het veld "Elke X aantal dagen".

Zodra de selecties zijn gemaakt, klikt u op de knop Verzenden.

Dit verzendt de instructies en de verzonden instructies worden vermeld in de rubriek Kamer [kamernummer] Instructies.