Hoe krijg ik toegang tot kamercategorieën?

Na succesvolle aanmelding navigeert u naar de linker navigatiebalk.

Klik in het menu uiterst links op Instellingen. Hierdoor worden alle modules weergegeven die zijn gegroepeerd onder Instellingen.

Klik in deze modules op Kamerklassen.

Hier worden alle kamercategorieën weergegeven in een aantal kolommen, waaronder Naam en Ruimte.

Als je op de naam van een kamercategorie klikt, wordt het paneel Bewerk kamercategorie aan de rechterkant van het scherm geopend waarin je wijzigingen kunt aanbrengen.