Hoe maak je een kamerklasse aan?

HOPR > Linker navigatiebalk > Instellingen > Ruimtecategorieën

Volg de bovenstaande workflow om in het scherm Kamerklassen terecht te komen.

Klik op de knop +Een categorie maken in de rechterbovenhoek van het scherm.

Hierdoor wordt aan de rechterkant van het scherm het paneel Maak een kamercategorie geopend.

Gebruik het veld Naam om de naam van de kamercategorie in te voeren.

Als dit bij een slaapkamerruimte hoort, schakel dan de knop Zijn de ruimtes slaapkamerruimtes? in.

Als je deze categorie als standaard wilt gebruiken voor de kamers die zijn aangemaakt via PMS-synchronisatie, schakel dan de knop Gebruik als standaard voor kamers aangemaakt via PMS-synchronisatie in.

Zodra de selecties zijn gemaakt, klikt u op de knop Opslaan.