Hoe krijg ik toegang tot kamerinstellingen?

Kamerinstellingen hebben invloed op het kameroverzicht in de sectie Beheer. Via deze module kunt u een kamer instellen met de vereiste gegevens. Laten we eens kijken hoe je toegang krijgt tot de kamerinstellingen.

Na succesvolle aanmelding navigeert u naar de linker navigatiebalk.

Klik in de hoofdsecties op Instellingen. Hierdoor verschijnt de lijst met modules gegroepeerd onder Instellingen.

Van hieruit klikt u op Kamer. Dit brengt je naar de kamerinstellingen.

Hier worden alle bestaande kamers getoond. Om de navigatie te vergemakkelijken zijn de kamers gegroepeerd onder Verdiepingen en de verdiepingen onder gebouwen. Om een kamer te maken, moet u dus een gebouw en een verdieping eraan koppelen.

Gebruik het zoekveld Zoeken op trefwoorden om een specifieke kamer te zoeken.

Selecteer het hotel waarvoor u de kamer(s) wilt bekijken of aanmaken met behulp van de Hotel dropdown.

U kunt de records sorteren op Aanmaakdatum, Naam A tot Z, en Naam Z tot A met behulp van de sorteer dropdown naast het veld Filteren op trefwoorden.

Door te klikken op de knop Exporteer kamers (FR headers) worden de bestaande kamerrecords op basis van Franse headers gedownload in een .CSV-bestand.

Door te klikken op de knop Exporteer kamers (NL headers) worden de bestaande kamerrecords op basis van Engelse headers gedownload in een .CSV-bestand.