Hoe krijg ik toegang tot de reserveringsinstellingen?

Na succesvolle aanmelding navigeert u naar de linker navigatiebalk.

Klik in het menu uiterst links op Instellingen. Hierdoor verschijnt de lijst met modules die zijn gegroepeerd onder Instellingen.

Klik in deze lijst op Reserveringen. Hierdoor kom je terecht op het scherm Reserveringen.

Hier worden alle bestaande reserveringen weergegeven in verschillende kolommen, zoals Gast, Kamer, Aankomst, Vertrek en Product & Tags.

U kunt naar een specifieke reservering zoeken met het veld Op titel, naam, verdieping....

Je kunt de reserveringen voor een specifiek hotel filteren met de vervolgkeuzelijst naast dit veld.

Als je reserveringen wilt verwijderen waaraan geen kamer is toegewezen, schakel je het selectievakje Reserveringen zonder kamers uitsluiten in.

Bovendien kun je de reserveringen filteren op basis van hun aanmaaktijd met behulp van de vervolgkeuzelijst Nieuwste eerst.

Als u op een reserveringsnaam klikt, worden de details van de geselecteerde reservering geopend in een paneel aan de rechterkant van het scherm.

Als je bovendien op de knop Reserveringen synchroniseren klikt, worden de reserveringen gesynchroniseerd volgens de laatste toevoegingen.