Hoe krijg ik toegang tot ervaringscategorieën?

Na succesvolle aanmelding navigeert u naar de linker navigatiebalk.

Klik in het menu uiterst links op Instellingen. Hierdoor worden de modules weergegeven die zijn gegroepeerd onder Instellingen.

Klik in deze modules op Ervaringscategorieën. Zo kom je in het scherm Ervaringscategorieën.

Hier worden alle bestaande ervaringscategorieën getabelleerd via een aantal kolommen, waaronder Naam en Oudercategorie.

Je kunt naar een specifieke categorie zoeken met het veld Zoeken op naam.

Bovendien kunnen de resultaten worden gesorteerd op basis van oplopende of aflopende volgorde met behulp van de vervolgkeuzelijst naast het zoekveld.

Als u op de naam van een ervaringscategorie klikt, wordt het paneel ervaringscategorie bewerken aan de rechterkant van het scherm geopend.