Hoe maak je een schoonmaakplan?

HOPR > Linker navigatiebalk > Beheer > Schoonmaakplanner

Volg de bovenstaande workflow om in het scherm Cleaning Planner terecht te komen.

Klik op de knop +Create Plan in de rechterbovenhoek van het scherm.

Hierdoor worden alle geplande schoonmaakbeurten voor de geselecteerde datum weergegeven. Aangezien de weergave bewerkbaar is, kunt u een nieuwe reinigingsrecord aan het plan toevoegen of een bestaande verwijderen.

U kunt kiezen tussen specifieke gebruikersgroepen of alle aanwezigen via de knop AFF boven het gebruikersgroepenpaneel. Door erop te klikken verandert de knop in SUM en door er nogmaals op te klikken verandert hij weer in AFF.

U kunt de schoonmakers voor het schoonmaakplan kiezen door op de knop Selecteer schoonmakers te klikken. Dit opent het venster Beschikbare schoonmakers waar u de gebruikersgroepen kunt selecteren/deselecteren door de respectieve selectievakjes aan/uit te vinken.

Zodra de vereiste selecties zijn gemaakt, klikt u op de knop Plan verzenden. Direct onder de knop verschijnt een pop-up waarin u wordt gevraagd de verzending van het plan te bevestigen. Klik ter bevestiging op Ja. Hiermee wordt het schoonmaakplan verzonden naar alle geselecteerde gebruikersgroepen.