Hoe importeer je gebruikers?

HOPR > Linker navigatiebalk > Instellingen > Gebruikers

Volg de bovenstaande workflow om in het scherm Gebruikersbeheer terecht te komen.

Klik op de knop Gebruikers importeren rechtsboven in het scherm. Hierdoor wordt het scherm Gebruikers importeren geopend.

Klik hier op de knop Selecteer CSV-bestand om te importeren. Hiermee kun je het CSV-bestand selecteren dat je wilt importeren uit je systeemopslag.

Eenmaal geselecteerd, wordt de inhoud van het geselecteerde CSV-bestand ingevuld op het scherm.

Klik na het bekijken op de knop Import bevestigen.