Hoe importeer ik activa-acties?

HOPR > Linker navigatiebalk > Instellingen > Activa

Volg de bovenstaande workflow om in het scherm Activa terecht te komen.

Om acties te importeren, klik je op de knop Acties importeren rechtsboven in het scherm.

Hierdoor kom je in het scherm Activa importeren terecht. Klik hier op de knop Selecteer CSV-bestand om te importeren.

Kies het gewenste bestand uit je systeemopslag. Eenmaal geselecteerd, wordt de inhoud van het bestand ingevuld op het scherm zodat je het kunt bekijken.

Klik tijdens de controle op de knop Import bevestigen.