Hoe krijg ik toegang tot de instellingen voor gebruikersbeheer?

Na succesvolle aanmelding navigeert u naar de linker navigatiebalk.

Klik in het menu uiterst links op Instellingen. Hierdoor verschijnt de lijst met modules die zijn gegroepeerd onder Instellingen.

Klik op Gebruikers in de lijst met modules. Zo komt u in het scherm Gebruikersbeheer.

Hier worden alle aangemaakte gebruikersgroepen weergegeven in een kop en de gebruikers binnen die groep in een tabel.

Je kunt naar een specifieke gebruiker zoeken met het veld Filteren op trefwoorden.

Bovendien kun je de resultaten filteren op basis van een specifiek hotel met de vervolgkeuzelijst Alle hotels.

Met de volgende dropdown kun je de resultaten filteren op basis van actieve of inactieve gebruiker.

Bovendien kun je de resultaten oplopend of aflopend sorteren met de vervolgkeuzelijst A tot Z.

Als je de lege groepen niet wilt weergeven, schakel je het selectievakje Show empty groups uit.

Door te klikken op de knop Gebruikers exporteren in de rechterbovenhoek van het scherm worden de gebruikersrecords uit het raster geëxporteerd naar een .CSV-bestand.

Als je op een gebruiker klikt, wordt het scherm Gebruiker bewerken geopend waarin je wijzigingen kunt aanbrengen aan de geselecteerde gebruiker.